Ozvučení akcí

Hledáte ozvučení kulturních akcí, hudebních koncertů nebo firemních prezentací, módních přehlídek plesů, sportovních akcí či přednášek. Ať již pořádáte událost uvnitř anebo pod širým nebem můžete si vybrat z nabídky kompletního ozvučení na klíč, zvukařských studií, DJs a kapel v našem

Ozvučení, zesilovače, reproboxy, mikrofony. Pronájem pódií, ozvučovací i osvětlovací techniky. LED, Lasery. Zapůjčení, pronájem či služby na klíč naleznete na stránkách katalogu Ozvučení Akcí.

Tony sound IG Production Roman Kaur TITIO media Alexandr Komarnický umělecko - produkční agentura ABEL

Agentura Zvuk

www: http://agenturazvuk.cz
E-mail: info@agenturazvuk.cz
Telefon:776677667
Fax:
Adresa: Spojovací 486
Chýnov
39155

Agentura Zvuk

Počátek firmy mohu zařadit k roku 1990, kdy jsem podnikal v oblasti kultury jako fyzická osoba. Hlavní činností bylo technické zajištění kulturních akcí se zaměřením na ozvučování a osvětlování. Díky rozšíření techniky a produkční práce jsme se rozhodli založit v roce 2001 společnost Agentura Zvuk s.r.o. V roce 2008 jsme postavili v Chýnově u Tábora sklady se sídlo naší firmy.
Naše firma působí všestranně a to především v kulturní a sportovní sféře. Již od samého začátku jsme se snažili o širokou působnost. Naší předností je komplexní servis zajišťující zvuk, světa, led obrazovky a zastřešená pódia.

Naší další činností je i produkční servis jak v umělecké tak i v technické rovině.
K naší činnosti patří také instalace zvukových a světelných zařízení, vybavování interiérů technikou a v neposlední řadě i její prodej.
Zabýváme se i instalacemi venkovních led obrazovek .
Dnes je v našich možnostech díky našemu technickému zázemí zajišťovat hned několik akcí najednou, na kterých jsou vždy k dispozici specializovaní odborníci naší firmy.

Vysoká profesionální úroveň našich lidí spojená s kvalitním technickým vybavením je předpokladem ke spokojenosti zákazníka.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Aktuality

Pronájem audio techniky

obrazek

Pronájem audio techniky na párty, společenské akce, svatby a jiné kulturní akce. Potřebujete zajistit ozvučení akce ?

Pronájem a půjčovna audio techniky.

Více ...

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.