Ozvučení akcí

Hledáte ozvučení kulturních akcí, hudebních koncertů nebo firemních prezentací, módních přehlídek plesů, sportovních akcí či přednášek. Ať již pořádáte událost uvnitř anebo pod širým nebem můžete si vybrat z nabídky kompletního ozvučení na klíč, zvukařských studií, DJs a kapel v našem

Ozvučení, zesilovače, reproboxy, mikrofony. Pronájem pódií, ozvučovací i osvětlovací techniky. LED, Lasery. Zapůjčení, pronájem či služby na klíč naleznete na stránkách katalogu Ozvučení Akcí.

TITIO media Hifiklub Blansko Tomáš Hubený Alexandr Komarnický Roman Kaur Vojtěch Poláček

Akademické týdny

www: http://www.akademicketydny.cz/ozvuceni
E-mail: technika@akademicketydny.cz
Telefon:494909101
Fax: 494909101
Adresa: Husovo náměstí, 1228
Nové Město nad Metují
54901

Akademické týdny

Nabízíme kompletní ozvučení přednášek, konferencí, besed, kulatých stolů, hudebních vystoupení, společenských či firemních akcí a dalších podobných akcí s možností audio záznamu, jeho střihu, masteringu a vydání na nosičích CD/DVD s potiskem nebo vydání na kazetách MC, a to až v několikatisícovém nákladu.

Pro ozvučení disponujeme několika mikrofony, mikrofony bezdrátovými (např. pro diskuze v auditoriu), mikrofonem náhlavním (např. pro volný pohyb přednášejícího) a prostorovými mikrofony (například pro akustickou hudbu). Do mixpultu možno připojit i externí zdroje zvuku (CD, MC, MP3, počítač, klávesy, kytara, …). Pro kvalitnější zvuk disponujeme ekvalizéry, kompresory a di-boxy.

Během ozvučování provádíme digitální záznam zvuku (stereo), zároveň zajistíme okamžitý záznam zvuku až na 12 MC a 2 CD, které budou k vyzvednutí ihned po ukončení nahrávky (po skončení přednášky, koncertu). Také nabízíme následný střih, mixáž, mastering a výrobu vypalovaných a lisovaných (audio nebo multimediálních) CD/DVD s grafickým zpracováním obalu a potisku disku. Připravíme multimediální obsah (např. HTML aplikaci se seznamem nahrávek, fotogalerii, prezentace, …).

Neváhejte nás kontaktovat. Nabízíme služby mladého kolektivu lidí, zapálených pro precizní práci a vstřícné jednání. Potěšíme Vás také příznivými cenami.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Aktuality

Pronájem audio techniky

obrazek

Pronájem audio techniky na párty, společenské akce, svatby a jiné kulturní akce. Potřebujete zajistit ozvučení akce ?

Pronájem a půjčovna audio techniky.

Více ...

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.