Ozvučení akcí

Hledáte ozvučení kulturních akcí, hudebních koncertů nebo firemních prezentací, módních přehlídek plesů, sportovních akcí či přednášek. Ať již pořádáte událost uvnitř anebo pod širým nebem můžete si vybrat z nabídky kompletního ozvučení na klíč, zvukařských studií, DJs a kapel v našem

Ozvučení, zesilovače, reproboxy, mikrofony. Pronájem pódií, ozvučovací i osvětlovací techniky. LED, Lasery. Zapůjčení, pronájem či služby na klíč naleznete na stránkách katalogu Ozvučení Akcí.

Česká umělecká agentura Generalsound Tony sound Alexandr Komarnický IG Production Hifiklub Blansko

Vice Audio

www: www.viceaudio.com
E-mail: kevin@viceaudio.com
Telefon:+420 775 669 507
Fax:
Adresa: Cross club - 2. podlažíPlynární 23, Praha 7 - Holešovice
Praha 7
17000

Vice Audio

Jsme anglicko-česká firma sídlící v Praze. Pronajímáme profesionální zvukovou a světelnou aparaturu pro všechny společenské akce od soukromých večírků a schůzí až po velké koncerty pod širým nebem. Dodáme Vám kompletní produkční vybavení pro Vaši akci včetně včetně pódia, osvětlení a video techniky. Naše pozice v srdci Evropy nám umožňuje pracovat v Německu, Rakousku, Rumunsku, Bulharsku a Francii stejně snadno jako v domovské oblasti – Česku a Slovensku.

Pronajímáme výhradně zvukovou techniku od firmy Funktion One, protože věříme, že její výrobky umožňují nejvyšší možnou kvalitu zvuku.

Dále prodáváme a instalujeme zvukové systémy Funktion One, zesilovače FFA, DJ vybavení Pioneer a technologii EcoTec pro ozvučení obchodů a kaváren.

V poslední době jsme realizovali několik instalací ve významných pražských klubech, jako je například Mecca, On Club a Yes Club. Nabízíme kompletní služby v oblasti zvukového designu, odhlučnění a instalace.

Máme zkušenosti s prací pro nejrůznější subjekty – poskytujeme zvuk, osvětlení, pódiové a video vybavení pro vládu, velké společnosti a mezinárodní celebrity, ale také pro svatby, snowboardové závody a módní přehlídky.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Aktuality

Pronájem audio techniky

obrazek

Pronájem audio techniky na párty, společenské akce, svatby a jiné kulturní akce. Potřebujete zajistit ozvučení akce ?

Pronájem a půjčovna audio techniky.

Více ...

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.