Ozvučení akcí

Hledáte ozvučení kulturních akcí, hudebních koncertů nebo firemních prezentací, módních přehlídek plesů, sportovních akcí či přednášek. Ať již pořádáte událost uvnitř anebo pod širým nebem můžete si vybrat z nabídky kompletního ozvučení na klíč, zvukařských studií, DJs a kapel v našem

Ozvučení, zesilovače, reproboxy, mikrofony. Pronájem pódií, ozvučovací i osvětlovací techniky. LED, Lasery. Zapůjčení, pronájem či služby na klíč naleznete na stránkách katalogu Ozvučení Akcí.

Hifiklub Blansko Česká umělecká agentura umělecko - produkční agentura ABEL IG Production Tomáš Hubený VipAkce

Vice Audio

www: www.viceaudio.com
E-mail: kevin@viceaudio.com
Telefon:+420 775 669 507
Fax:
Adresa: Cross club - 2. podlažíPlynární 23, Praha 7 - Holešovice
Praha 7
17000

Vice Audio

Jsme anglicko-česká firma sídlící v Praze. Pronajímáme profesionální zvukovou a světelnou aparaturu pro všechny společenské akce od soukromých večírků a schůzí až po velké koncerty pod širým nebem. Dodáme Vám kompletní produkční vybavení pro Vaši akci včetně včetně pódia, osvětlení a video techniky. Naše pozice v srdci Evropy nám umožňuje pracovat v Německu, Rakousku, Rumunsku, Bulharsku a Francii stejně snadno jako v domovské oblasti – Česku a Slovensku.

Pronajímáme výhradně zvukovou techniku od firmy Funktion One, protože věříme, že její výrobky umožňují nejvyšší možnou kvalitu zvuku.

Dále prodáváme a instalujeme zvukové systémy Funktion One, zesilovače FFA, DJ vybavení Pioneer a technologii EcoTec pro ozvučení obchodů a kaváren.

V poslední době jsme realizovali několik instalací ve významných pražských klubech, jako je například Mecca, On Club a Yes Club. Nabízíme kompletní služby v oblasti zvukového designu, odhlučnění a instalace.

Máme zkušenosti s prací pro nejrůznější subjekty – poskytujeme zvuk, osvětlení, pódiové a video vybavení pro vládu, velké společnosti a mezinárodní celebrity, ale také pro svatby, snowboardové závody a módní přehlídky.

Máte zkušenost s tímto subjektem? Vložte komentář!

Tento formulář neslouží pro kontaktování subjektu! (K tomu použijte e-mailovou adresu výše)

* Váš e-mail zůstane skrytý

Aktuality

Pronájem audio techniky

obrazek

Pronájem audio techniky na párty, společenské akce, svatby a jiné kulturní akce. Potřebujete zajistit ozvučení akce ?

Pronájem a půjčovna audio techniky.

Více ...

Doména na prodej



Kontaktujte nás ohledně prodeje!

Exkluzivní a navštěvovaná doména na míru pro Vaše podnikání.